Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

LEGAL PROFESSIONALS

LEGAL PROFESSIONALS

Wat is een Legal professional?

Als legal professional heb je een belangrijke positie binnen een organisatie. Je bent o.a. bezig met risicomanagement, belangenbehartiging en advies bij keuzes die jouw werkgever moet maken. Een functietitel is voor ons minder relevant. Jij bent expert in jouw vakgebied en blinkt uit als het gaat om kennis en kunde binnen het rechtsgebied waarin je acteert. Wij zijn continu op zoek naar de beste juridisch experts in de markt. Op alle niveaus. We gaan graag met je in gesprek. De adviseurs van ROMYN Recruitment hebben meer dan 15 jaar ervaring in de bemiddeling van legal professionals in tijdelijke en permanente posities.

Bekijk onze vacaturepagina voor de openstaande vacatures binnen de focus
LEGAL PROFESSIONALS

ROMYN Recruitment heeft een bewezen staat van dienst bij het invullen van de volgende vacatures:

Legal Counsel, General Counsel, Paralegal, Advocaat, Company Secretary, Bestuurssecretaris, Secretaris Raad van Bestuur, Contract manager, Head of legal, Director legal, Notaris, Fiscalist, Compliance manager, Privacy Officer, Juridisch assistant.