Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Professionals

Professionals

Ben jij specialist in jouw vakgebied? Of juist een generalist met een brede interesse?

De recruitment- en organisatieadviseurs van ROMYN Recruitment komen graag met jou in contact. We gaan graag in gesprek om te achterhalen waar jouw wensen en eisen liggen ten aanzien van een nieuwe uitdaging: vast of interim.

“Heb de moed om je hart en intuïtie te volgen. Op de een of andere manier weten die al ver van tevoren wat je echt wilt worden. Al het andere is van minder belang.”

– Steve Jobs

Waarom kiezen voor ROMYN Recruitment?

Wij leveren de volgende diensten:

  • Bemiddeling van interim professionals en managers
  • Bemiddeling op basis van werving & selectie
  • Executive Search trajecten
  • Advies rondom jouw carrière

Werkwijze

In een oriënterend gesprek horen wij graag waar jouw wensen en eisen liggen ten aanzien van een nieuwe vaste baan of interim opdracht. Vervolgens geven wij vrijblijvend advies en helpen wij je bij het zetten van de volgende stap in jouw carrière. Nadat jouw cv en motivatie zijn afgestemd op de functie die je ambieert, gaan we over tot actie. Samen gaan wij op zoek naar een nieuwe interim opdracht of permanent dienstverband.

Ben jij een toe aan een nieuwe uitdaging en ben je actief binnen een van de volgende functiedisciplines: Marketing & Communicatie, Office & Support, Human Resources & Recruitment, Finance en Legal? Heb je daarnaast een mbo+, hbo of wo werk- en denkniveau? Dan gaan we graag met je in gesprek.