Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Professionals

“Heb de moed om je hart en intuïtie te volgen. Op de een of andere manier weten die al ver van tevoren wat je echt wilt worden. Al het andere is van minder belang.”

Was getekend: Steve Jobs. En wij sluiten ons daar helemaal bij aan.

De recruitment- en organisatieadviseurs van ROMYN Recruitment gaan graag met jou in gesprek om te achterhalen waar jóuw wensen en eisen liggen ten aanzien van een nieuwe uitdaging. Vast of interim? Specialist in jouw vakgebied? Of juist een generalist met een brede interesse? Onze gespecialiseerde recruitment- en organisatieadviseurs hebben ruime ervaring met het maken van de match tussen jou en organisaties. Onze diensten:

  • Bemiddeling van interim professionals en managers
  • Bemiddeling op basis van werving & selectie
  • Executive Search trajecten
  • Advies rondom jouw carrière

Om ons werkveld nog breder te maken, werken we intensief samen met organisatieadviesbureau ROS Managementregie.

Laura en Hanna gingen je voor

Een van de professionals die we plaatsten is Laura Holswilder. Zij stapte direct na de middelbare school in het secretaressevak. Nu werkt ze als managementassistent en project management officer op allerlei niveaus. 

Laura: “Veel van mijn plaatsingen zijn via Marleen gelopen. Zij begrijpt wat ik zoek en denkt met me mee. Ik vind het bijvoorbeeld een must om te variëren, qua werkgever. Zodra iets te veel routine wordt, dan ga ik het saai vinden. En ik wil niet zo’n zure secretaresse worden die met een priemend vingertje mensen terechtwijst: ‘Zo doen we dat hier niet’. Routine creëren en zorgen voor een warm bad voor mijn opvolger, dát vind ik wel fijn. Dus veelal werk ik als zzp’er. ROMYN snapt dat. Ze gaan daar ook niet over uitdijen en zijn niet zo rigide als andere bureaus. Als ik aangeef dat ik een klus kan klaren, vertrouwen ze me. Ik bepaal dan zelf wel hoe ik het ‘vouw’. Tegen opdrachtgevers zeg ik vaak ‘Marleen regelt dat wel’ – en dat is ook zo. Als ik ROMYN tip, dan vinden ze razendsnel kandidaten.”

“Marleens timing is uitmuntend, en ze weet feilloos of je ergens past of niet”

Ook Hanna Eilbracht werkt via ROMYN. Zij is executive assistant/PA op bestuurlijk niveau, bij diverse internationale profit en non-profit organisaties. Ze is al meerdere malen geplaatst door ROMYN.

Hanna: “In 2003 ben ik verhuisd van het westen van Nederland naar het oosten. Ik heb Marleen ontmoet tijdens mijn eerste zoektocht naar een baan in mijn nieuwe omgeving. Marleen en ik zijn gewend om in corporate omgevingen te werken en hadden daardoor meteen een klik. Zij begreep heel goed waar ik naar op zoek was. Door de jaren heen heb ik Marleen ervaren als een stoere en ondernemende vakvrouw, met haar hart op de juiste plek. Ze is mensgericht. Een prachtmens. Bij iedere plaatsing ervaar ik dat opnieuw. Onze samenwerking is professioneel, met ruimte voor verdieping. Het is een basis waarin we elkaar vinden en weten wat waar en wanneer nodig is. Ze legt de behoefte van mij, maar ook van opdrachtgevers, feilloos bloot. Een heel cruciale factor bij het matchen. Ik pas bijvoorbeeld goed in complexe omgevingen waar organisatiesensitiviteit een must is. Ik kan er erop vertrouwen dat ze altijd weer de juiste plek voor mij vindt.”

Hoe werken we samen met jou

In een oriënterend gesprek horen wij graag waar jouw wensen en eisen liggen ten aanzien van een nieuwe vaste baan of interim opdracht. Vervolgens geven wij vrijblijvend advies en helpen wij je bij het zetten van de volgende stap in jouw carrière. Nadat jouw cv en motivatie zijn afgestemd op de functie die je ambieert, gaan we over tot actie. Samen gaan wij op zoek naar een nieuwe interim opdracht of permanent dienstverband.

Ben jij een toe aan een nieuwe uitdaging en ben je actief binnen Marketing & Communicatie, Office & Support, Human Resources & Recruitment, Finance of Legal? Heb je daarnaast een mbo+, hbo of wo werk- en denkniveau? En passen onze kernwaarden persoonlijk, transparant, restultaatgericht & betekenisvol bij jou?

Dan gaan we graag met je in gesprek. Neem hier contact met ons op.