Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Elisabeth Mook

elizabeth

Elisabeth Mook

Samenwerken, integer, empathisch en gedreven

Sinds 1 februari 2021 is Elisabeth Mook (1981) in dienst als senior recruitment- & organisatieadviseur bij Romyn.

Na haar studie Communicatie koos zij voor het recruitment vak. Elisabeth is een ervaren en deskundig adviseur met 15 jaar ervaring op het gebied van recruitment, werving & selectie, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding. Ze heeft een passie voor HR, Duurzame Inzetbaarheid & Vitaliteit; in 2019 heeft ze een studie afgerond als adviseur Duurzame Inzetbaarheid. Elisabeth is communicatief sterk, klantgericht en resultaatgericht. Een gedreven professional die het belang van zowel de opdrachtgever als de kandidaat centraal stelt. Elisabeth staat bekend om haar positiviteit, aanstekelijke enthousiasme, ondernemerschap en doorzettingsvermogen. Ze brengt rust en balans in teams (verbinder) en heeft oog voor het ‘grote geheel’ in een organisatie. Elisabeth is stressbestendig, werkt het liefst met strakke deadlines en een volle agenda.

Wil je meer over haar weten? Check linkedin.com/in/elisabethmook voor informatie over haar loopbaan en haar referenties.