Over ons

Over ons

Onze organisatiewaarden zijn persoonlijk, transparant, resultaatgericht en betekenisvol. In onze dienstverlening staat persoonlijk contact centraal. Wij zijn transparant in onze tarieven en werkwijze. Ons doel is om succesvol de verbinding te maken tussen opdrachtgever en professional. Dit alles op een betekenisvolle manier.

marleen

Marleen Wallerbosch

Drijvende kracht achter ROMYN Recruitment is Marleen Wallerbosch (1981). Kenmerkend voor Marleen is haar persoonlijke benadering, drive en openheid. Ze heeft kennis van diverse branches en staat voor betekenisvol ondernemen.

Directeur & Recruitment- en organisatieadviseur
Telefoonnummer: 06 49271220
E-mail: marleen.wallerbosch@romynrecruitment.nl

harmke

Harmke Bons

Sinds eind 2019 is Harmke Bons (1988) in dienst als office manager bij ROMYN Recruitment. Kenmerkend voor Harmke is haar oog voor detail, nuchtere houding en brede interesse.

Office Manager
Telefoonnummer: 06 82849886
E-mail: harmke.bons@romynrecruitment.nl

eva

Eva Kamers

Eva Kamers (1996) is per 1 februari gestart als Junior Recruitment & Organisatieadviseur. Kenmerkend voor Eva is haar oog voor de mens en dat ze graag dieper graaft  naar iemands drijfveren.

Recruitment- en organisatieadviseur
Telefoonnummer: 06 30530161
E-mail: eva.kamers@romynrecruitment.nl

elizabeth

Elisabeth Mook

Sinds 1 februari 2021 is Elisabeth Mook (1981) in dienst als senior recruitment- & organisatieadviseur bij ROMYN. Kenmerkend voor Elisabeth is haar positiviteit, aanstekelijke enthousiasme, ondernemerschap en doorzettingsvermogen.

Recruitment- en organisatieadviseur
Telefoonnummer: 06 10982610
E-mail: elisabeth.mook@romynrecruitment.nl

mark

Mark Geessink

Mark Geessink, oprichter van ROS Mangementregie, weet als geen ander hoe het is om zelf de handen uit de mouwen te steken om bij een bedrijf het verschil te maken. Kenmerkend voor Mark is zijn zakelijke en nuchtere aanpak.

Adviseur Executive Search
Telefoonnummer: 06 53466383
E-mail: m.geessink@ros-regie.nl