Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Over ons

Over ons

Onze organisatiewaarden zijn persoonlijk, transparant, resultaatgericht en betekenisvol. In onze dienstverlening staat persoonlijk contact centraal. Wij zijn transparant in onze tarieven en werkwijze. Ons doel is om succesvol de verbinding te maken tussen opdrachtgever en professional. Dit alles op een betekenisvolle manier.

Drijvende kracht achter ROMYN Recruitment is Marleen Wallerbosch (1981). Kenmerkend voor Marleen is haar persoonlijke benadering, drive en openheid. Ze heeft kennis van diverse branches en staat voor betekenisvol ondernemen.

Directeur & Recruitment- en organisatieadviseur
Telefoonnummer: 06 49271220
E-mail: marleen.wallerbosch@romynrecruitment.nl

Sinds eind 2019 is Harmke Bons (1988) in dienst als office manager bij ROMYN Recruitment. Kenmerkend voor Harmke is haar oog voor detail, nuchtere houding en brede interesse.

Office Manager
Telefoonnummer: 06 82849886
E-mail: harmke.bons@romynrecruitment.nl

Eva Kamers (1996) is per 1 februari gestart als Junior Recruitment & Organisatieadviseur. Kenmerkend voor Eva is haar Twentse nuchterheid, oog voor de mens en empathische vermogen.

Recruitment- en organisatieadviseur
Telefoonnummer: 06 30530161
E-mail: eva.kamers@romynrecruitment.nl

Sinds 1 februari 2021 is Elisabeth Mook (1981) in dienst als senior recruitment- & organisatieadviseur bij ROMYN. Kenmerkend voor Elisabeth is haar positiviteit, aanstekelijke enthousiasme, ondernemerschap en doorzettingsvermogen.

Recruitment- en organisatieadviseur
Telefoonnummer: 06 10982610
E-mail: elisabeth.mook@romynrecruitment.nl

Mark Geessink (1968), oprichter van ROS Managementregie, weet als geen ander hoe het is om zelf de handen uit de mouwen te steken om bij een bedrijf het verschil te maken. Kenmerkend voor Mark is zijn zakelijke en nuchtere aanpak.

Adviseur Executive Search
Telefoonnummer: 06 53466383
E-mail: m.geessink@ros-regie.nl

Anniek Corporaal (1978) is schrijver en datagedreven content & communicatie specialist. Weet in korte tijd richting te bepalen, een structuur neer te zetten en te inspireren om mooie content te maken. Laat moeilijke dingen makkelijk lijken.

Content & communicatie specialist
Telefoonnummer: 06 21212220
E-mail: anniek@neworderink.com