Home / Dit zijn wij / Claudia Wellink

Claudia Wellink, Freelance recruiter

“You cannot be anything you want to be, but you can be a lot more of who you already are” (Tom Rath)

Claudia heeft meer dan 25 jaar als HR Manager/ Business Partner gewerkt in het bedrijfsleven. Ze is gedreven en ondernemend, en gaat altijd voor een win-win resultaat.

Claudia: “Ik ben een mensen-mens in hart en nieren, je kunt mij niet blijer maken dan met een mooi levensverhaal, dat vol passie is geleefd, waarin werk en persoonlijke talenten als vanzelf in elkaar lijken over te gaan. Dan hang ik aan je lippen.

Gemotiveerde medewerkers die in hun talent werken, zijn nu eenmaal je beste asset. Daar wint geen enkele managementtheorie het van, dat heb ik inmiddels echt wel ervaren tijdens mijn jarenlange loopbaan in het HR-vak. En ja, HR is een vak….

In mijn optiek is werken met passie, met een sterke drijfveer, de enige manier om voldoening en succes in je werk te hebben. Op een duurzame manier en dat gun ik iedereen. Na de verkoop van ons bedrijf, twee jaar geleden, heb ik eindelijk de tijd gekregen om mij nog meer te focussen op iemands persoonlijkheid en kwaliteiten. Ik hou ervan.

Met al mijn ervaring heb ik besloten om hier, met mijn eigen persoonlijke talent, verdieping in te zoeken en er werk van te maken. Als gecertificeerde Talentenpaspoort-coach heb ik de mogelijkheid om medewerkers bewust te maken van talenten, zodat die zijn/haar drive (terug)vindt en (weer) energie krijgt van werk.

Voor ondernemers is talentmanagement essentieel om zicht te houden op het potentieel in de organisatie, dat is goud waard. Zeker in een tijd waarin goede medewerkers niet voor het oprapen liggen. Dus ook voor werkgevers, is het Talentenpaspoort een uitstekende tool om actief aan talentmanagement te doen.  En daar is de win-win weer!

Ook bij succesvol recruitment kan het Talentenpaspoort uitstekend worden ingezet.

Want wie wil er nu kostbare mismatches?”

Neem contact op met Claudia Wellink